Tuesday, February 22, 2011

Iklan daripada Munirah... sayang semua..


Assalamualaikum...

Ramai yang bertanyakan khabar Munirah.. Munirah sihat-sihat je.. Munirah dah pandai makan. Ummi masak bubur nasi + kentang.. Menu yang paling disukai.. Munirah sedang membina badan.. Tak percaya? tengoklah sendiri..

Berkelah dengan ummi, abi, kakak2 dan abg Iqbal (takde kat gambar)
Munirah dah boleh ikut makan kat luar.. dah boleh duduk kat 'baby chair'
Orang lain main-main, Munirah rehat jelah...

4 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...

alahai... comelnya munirah..

ilahjy said...

salam munirah amboiii montel nya anak buah mak long niii paha dia montel tol wajah pun cun...gerammm tgok..

AbbotCottage said...

Ya Allah sihatnyaaaaa, tangan kaki diaaaaaa, Ya Rabbi...rasa mcm nak geget-geget jeeeeeeeee. Haaaaa gerama untie abbot tengok, eiiiii eiiiiiiiiii ha haaaa cubit dah ni. Shiom ket pipi iyer yg bam bam tu..baper bulan dah ni ek Kak An? Eiiii bam bam bammmmm. Sayanggggg Munirah. Auntie bawak balik ahhhh, nak nak? Kawan ngan Umar. Muahssss pipi dia.

cikmanggis said...

salam buat ummi munirah.Apa khabar?wah munirah dah besar ya.Makcikmanggis janji nak ziarah munirah dari baru lahir hingga sekarang belum tunai lagi janji tu..tiap kali niat nak ziarah ada sahaja halangannya.Insyallah satu hari nanti jgn terkejut jika makcikmanggis tetiba tercegat depan pintu hehe.Semoga An sekeluarga sihat walafiat hendaknya:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin