Thursday, November 4, 2010

Rehat dan main-main dengan Munirah...

Assalamualaikum semua.... Munirah dah pandai main-main, usik-usik kakak, kacau ummi masak dan kacau ummi update blog..hihiihi... jadi sekarang, ummi asyik layan Munirah sampai tak sempat mengadap komputer...

Memang tak boleh tinggal si Munirah ni bila dia saja-saja tersengih-sengih kat ummi.. taksampai hati juga nak tinggal kalau dia merengek... pipi tembam.. cukup best dipicit-picit.hehhehh. Untuk pengetahuan semua, umur Munirah dah masuk 3 bulan..






Pose ala anak dara..

4 comments:

Sueozana said...

Slmlkm Ann...

Comelnya cik Munirah kita ni..cute sgt..mcm umminyer! Kak sue doakan mdah2n Munirah mnjadi anak yg soleh, serta taat pd ibu bapa..bebbahagia d dnia n akhirat..

Smoga Ann bahagia slalu..
wsslm.

Mas said...

salam kak..rindu la kat akak, bestnya ada baby....comei lak tu..geramm mas tengokk...kalau mas ada baby pun mesti macam akak gak....he..he..

kelleykatz said...

anak kakak cantik-cantik dan lucu-lucu..

saya suka sangat, tak jemu-jemu pandang posting ini

salam kenal kak

momma said...

aalalal comelnya gambar yang tigi2 baring tu...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin