Tuesday, August 10, 2010

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan..

Assalamualaikum wrt.... Alhamdulillah, dipanjangkan umur kita sekali lagi pada tahun ini bagi mengecap nikmat bulan Ramadhan yang sangat mulia.

Selain kewajipan berpuasa, solat Sunat Terawikh dan amalan bertadarrus telah dijanjikan Allah ganjaran berlipat ganda banyaknya. Gunakanlah kekuatan diri yang ada memaksimakan amaln kebajikan di bulan penuh rahmat.

Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah K.An panjatkan kerana kelahiran zuriat ke-6 Munirah Huda yang lebih awal daripada tarikh jangka lahir. InsyaAllah ada rezeki sempatlah K.An berpuasa. Yang paling terasa nikmatnya nanti, hari Raya kali ini adalah hari ke -45 K.An bersalin... mmmmph.. raya betul la tu..

InsyaAllah jika ada kesempatan, dapatlah K.An kongsi pelbagai resepi seuai dengan hidangan sahur dan berbuka puasa... almaklum, dah tak menang tangan dibuatnya sekarang ni..

Akhir kata selamat berpuasa dan selamat berterawikh...


2 comments:

Eliza said...

Selamat Berpuasa di bulan Ramadan buat kak An sekeluarga. Ampun maaf sekiranya penulisan saya ada mengguris hati dan halalkan resepi2akak yg telah dicuba kat dapur saya yer..Tk

Hann said...

salam kak an

Selamat menyambut bulan ramadhan al mubarak. Selamat menjalani tempoh berpantang.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin