Musim 'out-station' dah tiba... Bukan K.An ye... tapi cik Abang saya la... Kejap ke utara, kejap ke selatan, kejap ke seberang sana, kejap ke pantai timur...
Yang seronoknya bila dapat buah tangan berupa bahan-bahan untuk dimasak... dan dimakan..
Kek Sarawak tentunya dari Sarawak...
Buah Salak dan Avocado dari Tawau Sabah.. terima kasih Pak Yad
Buah belimbing buluh daripada Cikgu Azhari... kat Bagan Lalang je.. buat masak lemak cili api telur itik le jawabnya...
Sotong besar ni pun dari Sabah... Ada telur besar yang K.An dah buatkan sambal macam sambal sotong, tapi semata-mata telur sotong je K.An guna... sedap.. Habis dan tak sempat ambil gambar
Ada banyak lagi buah tangan kawan-kawan yang belum sempat K.An up-load kan... ada masa kita cerita lagi..
kita suka sangat warna hijau
ReplyDelete- kek lapis sarawak tu mmg sgt sedap kan...
ReplyDelete